Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر از راه‌اندازی سامانه ثبت و نظارت لحظه‌ای بر قراردادهای مشارکت شرکت‌ها و صنایع بزرگ در کاهش پیک خبر داد.

به گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، محمودرضا حقی‌فام، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با اشاره به اقدام‌های موفق سال گذشته در خصوص مدیریت مصرف و کنترل بار بیان داشت: برای سال‌جاری نیز همان وضعیت و اقدام‌های سال گذشته را ملاک قرار دادیم و به این نتیجه رسیدیم که باید حداقل ۶ هزار مگاوات مدیریت مصرف داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مدیریت پیک شامل دو قسمت می شود، ادامه داد: یک بخش از مدیریت پیک در بخش توزیع است که مسئولیت آن بر عهده توانیر است و بخش دیگر که شامل چند مصرف کننده بسیار عمده اعم از فولاد خوزستان، فولاد اصفهان و..هستند که تحت نظر مدیریت شبکه برق ایران کنترل می شوند و با این مدیریت عملاً به اشباع مدیریت مصرف نزدیک شده‌ایم.

معاون هماهنگی توزیع توانیر با اعلام این خبر که امروز تمام قراردادها در حوزه برق با شرکت‌ها و صنایع بزرگ از طریق سامانه‌ای ثبت و نظارت می‌شود، عنوان داشت: بر تمامی قراردادهای مشارکت در پیک نظارت خاصی صورت می پذیرد و این اطلاعات بدون هیچ وقفه به مدیریت شبکه برق ایران ارسال می شود که با این وضعیت درشبکه انجام و تخطی از میزان مصرف تعیین شده مورد کنترل قرار می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: تمام کنتورهای این قیبل از مشترکین به سامانه وصل است و دیگر نیازی به اعلام نظر کارشناس نیست و خود سامانه خروجی کار و مصرف را ثبت و اعلام می کند. در این طرح،  کنتورهای هوشمند هر ۱۵ دقیقه اطلاعات را می‌فرستد و به‌صورت آنلاین این اطلاعات قابل مشاهده است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۶۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهک بندی ها ۶ ماه یک بار بازبینی می شوند

‌به گزارش خبرنگار مهر، یارانه معیشتی خانوار ۹ دهک بخشی نقدی پرداخت می‌شود و بخشی هم برای ۷ دهک نخست به شکل کالابرگ الکترونیکی قابل استفاده است. صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تغییرات در دهک‌بندی‌ها در حیاط دولت عنوان کرد: دهک‌بندی‌های یارانه قابل‌اصلاح هستند، سامانه «پایگاه رفاه ایرانیان» شاخص‌هایی برای دهک‌بندی‌ها تعریف کرده است و امکان دارد کسی از دهک ۴ به دهک ۵ ارتقا یابد و برعکس. این سامانه همواره قابل بروز رسانی است.

وی با بیان اینکه این دهک‌بندی‌ها در طول سنوات یعنی هر ۶ ماه یک بار بازآفرینی و بازسازی می‌شود و دهک‌بندی‌ها اصلاح می‌شود و به متقاضیان و مراجع رسمی اعلام می‌شود، گفت: چنانچه کسی به دهک‌بندی اعتراض دارد، می‌تواند از طریق سامانه‌های متعدد هم در وزارت تعاون هم ادارات استانی تعریف کردیم هم به صورت غیرحضوری اعتراض خود را اعلام کند کارشناسان بررسی کرده و نتایج بررسی به افراد اعلام می‌شود.

حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند

وزیر کار در ادامه درباره وضعیت حداقل دستمزد هم گفت: حداقل دستمزد کارگران در شورای عالی کار به تصویب رسیده و تغییر جدیدی نمی‌کند و تصمیمات لازم برای سال آینده انجام می‌شود.

مرتضوی تاکید کرد: در تعیین حقوق کارگران اصل سه‌جانبه‌گرایی تحت هیچ شرایطی حذف نمی‌شود.

کد خبر 6100488 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • دهک بندی ها ۶ ماه یک بار بازبینی می شوند
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد (پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران