Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،کاظم جعفری معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان با اشاره به کمبود آب شرب در روستا‌های اصفهان اظهار داشت: هم اکنون در سطح استان ۹۶۰ روستا را زیرپوشش خود داریم که در مجموع دارای ۲۵۰ هزار مشترک و جمعیتی بالغ بر ۵۵۰ هزار نفر هستند و این در حالی است که در منازل روستایی نیز دارای دام هستیم و بار تامین آب مورد نیاز این دام بر دوش شبکه آب شرب روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: طبق آمار اخیر اداره دامپزشکی حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار رأس دام در منازل روستایی وجود دارند که تامین آب آن‌ها بر عهده شبکه آب شرب روستایی بوده و دبی متوسط تولید در سطح استان برابر هزار و ۷۸۱ لیتر است.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان پیرامون کمبود تولید پیک تصریح کرد: در تابستان مصرف افرایش دارد و پیک مصرف در این فصل است، در پیک تابستان باید برای پاسخ به نیاز مردم بالغ بر ۲ هزارو ۱۶۰ لیتر بر ثانیه آب تولید کنیم و این در حالی بوده که ۳۰۰ لیتر بر ثانیه در آن پیک کمبود تولید در پیش داریم، چرا که سطح منابع زیرزمینی رو به کاهش است به گونه‌ای که ۱۵۰ چاه ما غیرقابل بهره‌برداری هستند.

او افزود: در سطح استان اصفهان حدود ۴۴ درصد از حجم آب تولیدی از منابع سطحی و سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ و ۵۶ درصد از آن توسط منابع زیرزمینی تامین می‌شود که در منابع سطحی امکان تامین جدید وجود ندارد. ما نیز همانند شهر وابسته به تامین جدید بر روی سامانه هستم و با ورود سامانه دوم ۴۴ درصد حاضر تقویت و بخشی از کمبود ۳۰۰ لیتری برطرف خواهد شد.

جعفری خاطرنشان کرد: وضعیت در روستا‌هایی که از منابع زیرزمینی تامین می‌شوند نسبت به سال گذشته بهتر بود و بیشتر مشکل ما در روستا‌هایی است که از سامانه تامین می‌شوند، چرا که سامانه نخست پاسخگوی نیاز‌ها نبوده و با کمبود مواجه هستند.

او درباره مشترکان پر مصرف بیان کرد: بر اساس الگوی مصرف ابلاغ شده توسط وزارت نیرو، میزان مصرف به ازای هر خانوار ۱۵ متر مکعب در ماه است، به مشترکانی که از این مقدار بیشتر مصرف داشتند طی پیامی تذکر و به مشترکانی که بیش از ۲ برابر الگو بوده اخطار کتبی دادیم و جریمه این کار را به آن‌ها متذکر شدیم.


انتهای پیام/م

  وضعیت تامین منابع آبی در روستاهای استان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۸۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، در جلسه قرارگاه امنیت غذایی با موضوع مدیریت تولید و صادرات مرغ، با بیان اینکه روزانه بالغ بر ۱۰۰۰ تن مرغ گرم خریداری و ذخیره می‌شود، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۶ هزار و ۵۹۴ تن مرغ از تولیدکنندگان خریداری شده است.

حسن‌نژاد با اشاره به روند تأمین نهاده‌ها و جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها، افزود: به منظور تعادل‌بخشی و تنظیم بازار، برای ۱۷ هزار تن مرغ مازاد تولیدی مجوز صادرات اخذ شده است.

وی همچنین تصریح کرد: از اسفند ماه سال گذشته تاکنون بالغ بر ۳ هزار تن مرغ صادر شده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید، صادرات مرغ گرم از تمامی مرزها بلامانع است.

گفتنی است؛ برآورد دقیق از نیاز بازار و میزان تولید، شناسایی و تحلیل دقیق از بازارهای هدف خارجی، ساماندهی تخصصی صادرکنندگان بر اساس فعالیت مستمر در کشورهای هدف، از دیگر محورهای مورد بررسی در این جلسه بود.

کد خبر 6098124

دیگر خبرها

  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • تابستان منهای خاموشی
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان