Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان حمل و نقل، بار و مسافر شهرداری بجنورد گفت: بعد از اعلام لیست تاکسی های که از سهمیه بندی بنزین محروم شده بودند، تا روز یازدهم دی سهمیه یک هزار و 380 آژانس بجنورد واریز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا شافعی، سرپرست سازمان حمل و نقل، بار و مسافر شهرداری بجنورد در گفتگو با خبرنگار عصراترک با اشاره به اینکه بعد از سهمیه بندی بنزین دو هزار و 300 دستگاه تاکسی شهر بجنورد که دارای پلاک سفید هستند از سهمیه یارانه بنزین محروم شده بودند، اظهار داشت: با پیگیری های صورت گرفته تا روز یازدهم دیماه سهمیه بنزین یک هزار و 380 آژانس بجنورد واریز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اطلاعات از سه مرجع پلیس راهور، بانک مرکزی و ثبت احوال دریافت می شود، ادامه داد: عدم پرداخت سهمیه بنزین برای مابقی آژانس ها به دلیل نقص در مدارک ثبت نامی راننده یا وسیله نقلیه اعلام شده است.

شافعی اضافه کرد: برای پرداخت سهمیه بنزین یکی از شرایط مالک بودن راننده خودرو اعلام شده که در پیگیری های صورت گرفته در سرویس مدارس اجازه این تفکیک لحاظ شد تا راننده و مالک مجزا ثبت سیستم شوند اما مبلغ واریزی به حساب مالک خودرو واریز خواهد شد.

شافعی اضافه کرد: براساس تصمیم وزارت کشور برای تاکسی های دوگانه سوز مابه تفاوت هزینه  120 لیتر بنزین سهمیه ای و برای خودروهای تک سوز  مابه تفاوت هزینه 200 لیتر بنزین سهمیه ای به حسابشان واریز شد که ویژه خرید سوخت است و هیچ گونه برداشت نقدی از آن نمی توان داشت.

وی خاطر نشان کرد: این مبلغ در کارت مشخص نمی شود بلکه در پمپ بنزین در سوخت گیری، زمان کشیدن کارت، راننده باید کیف پول را انتخاب کند و از این طریق از سوخت یارانه ای واریزی مطلع و بهره مند شود.

این مقام مسئول افزود: لیست مابقی آژانس هایی که سهمیه بنزین آنها واریز نشده، به اتحادیه تاکسی رانی کشور ارائه شده و افرادی که مشکل ثبت اطلاعات داشتند در حال اصلاح هستند.

شافعی بیان داشت: اتحادیه تاکسی رانی کشور اعلام کرده رانندگانی که تا 24 دیماه اطلاعاتشان اصلاح شود احتمال واریز یارانه شان تا آخر دیماه ممکن است، برقرار شود.

وی اشاره کرد: در سطح شهر بجنورد تعداد 950 سرویس مدارس مشغول به فعالیت هستند که شامل 450 سواری شخصی و 500 آژانس و تاکسی های عمومی هستند.

این مقام مسئول بیان داشت: اختصاص سهمیه سوخت به پیک های موتوری در کل کشورمنوط به راه اندازی سامانه پایش است که براساس آن مسافت پیموده شده بررسی و سوخت تعلق بگیرد اما این سامانه تاکنون به مرحله اجرا نرسیده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۲۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین اقدام برای افزایش سهمیه حج و سود سپرده‌های حج و عمره
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق
  • ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در تاکسی
  • کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق از یک تاکسی
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟