Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، علی جم، سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان یزد در نشست آغازین فرآیند ارزیابی اقدامات مدیریت بار و پیک سایی شرکت توانیر با اشاره اینکه اقدامات مناسبی برای مدیریت بار از طریق اتوماسیون شبکه در استان انجام شده، گفت: راه اندازی و بهره برداری از سیستم جامع اسکادا و پیاده سازی نسل جدید سامانه اتوماسیون صنعتی، اتوماسیون بیش از ۱۴۰ کلید قطع کننده هوایی شامل ریکلوزر و سکسیونر و سکشنالایزر و اتوماسیون ۳۵ عدد پست هوایی فشار ضعیفو ۱۶۰ مجموعه آشکار ساز خطا در سطح استان از جمله این فعالیت‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او هوشمند سازی روشنایی معابر به همراه قرائت آنلاین جریان مصرفی، مدیریت بار از راه دور در بخش کشاورزی، راه اندازی مانیتورینگ سامانه کنتور‌های فهام وپیاده سازی سامانه مشاهده پروفیل بار توسط مشترک و نمایش میزان و برنامه کاهش بار تکلیفی مشترک براساس تفاهم نامه از اقدامات در دست اقدام مدیریت بار است.

این مسئول یادآور شد: در تابستان سال گذشته دو هزار و ۱۲۲ مشترک صنعتی، هزار و ۴۹۲ مشترک کشاورزی، ۴۰۰ مشترک اداری با شرکت توزیع نیروی برق در طرح‌های تابستانه کاهش پیک بار همکاری کردند که در مجموع افزون بر ۱۲۵ مگاوات کاهش دیماند را شاهد بوده ایم.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان یزد متذکر شد: ۴۹ مگاوات معادل پنج درصد از پیک بار از ظرفیت مشارکت نیروگاه‌های تولید پراکنده خصوصی و ۶.۲ مگاوات از ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی منصوبه برای مدیریت پیک بار استفاده شده است.
ارزیابی اقدامات پیک سایی توسط ناظرعالی شرکت توانیر بعد از این نشست در قالب بازدید از مجموعه‌های مرتبط انجام و فعالیت‌های تعدیل روشنایی در بازدید شبانه مورد ارزیابی قرار گرفت.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برق رسانی روشنایی معابر مدیریت بار پیک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۴۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال

مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به مصرف برق ٣٢ هزار مگاواتی سامانه های‌سرمایشی در دوره گرم سال، آن را معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیونی عنوان کرد و گفت: ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود.

به گزارش وزارت نیرو، وی در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق عنوان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

 

به گفته وی، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

مدیرعامل توانیر در ادامه از کاهش فعالیت تولیدکنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی در همین زمینه گفت: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه های‌سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت ذکر کرد که نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، تاکید کرد: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

دیگر خبرها

  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است