Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@22:01:04 GMT

افزایش ۳۰ درصدی کرایه تاکسی در پیک ترافیک

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۹۰۰۴

افزایش ۳۰ درصدی کرایه تاکسی در پیک ترافیک

اعضای شورای اسلامی شهر تهران با افزایش نرخ کرایه ۳۰ درصدی تاکسی ها در ساعت پیک ترافیک به شرط راه اندازی سیستم هوشمند ظرف مدت شش ماه ، رأی مثبت دادند.

به گزارش برنا؛ اعضای شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز بررسی نرخ کرایه تاکسی در سال آینده را در دستور کار قرار دادند که تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل و نقل در تشریح یکی از تبصره ها گفت: براساس لایحه شهرداری تهران اعلام شده است که سازمان تاکسیرانی می‌تواند در زمان اوج ترافیک که بعضا شاهد کاهش فعالیت و رغبت رانندگان تاکسی هستیم نرخ کرایه را تا ۳۰ درصد افزایش دهد، اما این منوط به راه اندازی سامانه هوشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علوی در واکنش به  این تبصره گفت: هر ساله برای هوشمندسازی در این لوایح  اعتباراتی در نظر گرفته می شود اما هیچ اتفاقی نمی افتد و  باید فکری اصولی برای این مسئله انجام داد.

در ادامه شمس احسان گفت: ۲۵ درصد قرار است به نرخ کرایه اضافه شودو  حالا ۳۰ درصد نیز به کرایه در ساعت اوج ترافیک اضافه می شود یعنی عملا ۵۵ درصد به نرخ کرایه اضافه می شود که این باعث نارضایتی مردم خواهد شد.

حبیب کاشانی نیز در واکنش به این تبصره گفت: آیا مردم باید حواسشان به ساعت و کلیومتر باشد و آیا باید کتابچه در جیبشان باشد که بدانند چقدر پرداخت کند.

چمران در واکنش به این اعتراضات گفت: این تبصره برای تاکسی های گردشی و نه خطی است و قرار است یک سامانه راه اندازی شود که در این خصوص به مردم اطلاع رسانی شود.

 شفیعی معاون حمل و نقل شهرداری در پاسخ به این اعتراضات گفت: ما ناچار هستیم که به سمت هوشمندسازی و استفاده از سیستم های نوین حرکت کنیم و می بینیم رقابتی بین تاکسی های اینترنتی و تاکسیرانی وجود دارد و حتی بخشی از رانندگان تاکسی در  سامانه های اینترنتی فعالیت می‌کنند اما دقت داشته باشید که باید انعطاف در قیمت گذاری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در نیمه اول سال آینده سامانه الکترونیکی تاکسیرانی راه اندازی می شود، گفت: در سالهای آخر سیستم کیو آر کد در تاکسی ها تعبیه شده که مسافران می توانند کرایه شان را به صورت مشخص پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه باید به سمتی برویم که در محاسبه کرایه همچون تاکسی های اینترنتی براساس مدت سفر و ترافیک، نرخ مشخص شود، اظهار کرد: در حال حاضر دامنه تغییر قیمت در تاکسی های اینترنتی ۱۸۰ تا ۲۰۰ درصد است اما ما در این لایحه حداکثر ۳۰ درصد مشخص می کنیم و این ۳۰ درصد هم قطعی نیست بلکه متناسب با مدت زمان سفر و ترافیک مشخص می شود.

وی با اشاره به لزوم انعطاف پذیری در نرخ گذاری گفت: برخی تاکسی های اینترنتی در زمان ترافیک و در برخی مواقع حتی تا ۱۸۰ درصد افزایش قیمت دارند و اگر ما به سمت ارائه خدمات منعطف نرویم همه تاکسی ها در مواقع حساس به دلیل ناعادلانه بودن نرخ به دربستی تبدیل می شوند.

چمران در واکنش به این توضیحات گفت: باید سیستمی طراحی شود همچون اسنپ که در اوج ترافیک کرایه مشخص باشد و مسافر بداند که  با چه مبلغی می تواند به مقصد برسد و همچنین باید مسئله پرداخت پول نقد در تاکسی ها حذف شود مخصوصا حالا که بیماری کرونا آمده است.

رییس شورای شهر تهران افزود: پیشنهاد می شود اعلام کنیم که افزایش ۳۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی ها در اوج ترافیک منوط به راه اندازی سیستم هوشمند باشد و همچنین شهرداری تهران ۶ ماه فرصت دارد که نسبت به راه اندازی این سامانه اقدام کند.

وی گفت: این یک خواهش نیست و اگر ظرف مدت شش ماه راه نیفتد رئیس سازمان تاکسیرانی مسئول است وباید پاسخ دهد و ایشان دیگر رئیس سازمان نخواهد بود و باید صریح بگویم.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران این تبصره را با این شرط که افزایش نرخ ۳۰ درصدی در زمان پیک منوط به راه اندازی سامانه هوشمند باشد و شهرداری ظرف مدت شش ماه باید آن را طراحی کند، رای تصویب کردند.  

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تهران تاکسی حمل و نقل شهرداری تهران ترافیک معاون حمل و نقل قیمت گذاری مسافران افزایش قیمت پول شورای شهر تهران شهرداری شورای اسلامی شهر ترافیک شورای شهر تهران شهرداری تهران مدیریت شهری کرایه تاکسی تاکسی های اینترنتی راه اندازی اوج ترافیک نرخ کرایه شهر تهران تاکسی ها ۳۰ درصدی ۳۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۹۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک

به گزارش خبرگزاری مهر، سید روح الله لطیفی، مدیرکل دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، اظهار کرد: سیر یکی از محصولات پر خاصیت و ویژه است که در برخی نقاط کشورمان، مرغوب‌ترین سیر در منطقه و و بعضاً در دنیا تولید می‌شود، محصولی که در استان همدان و برخی دیگر از استان‌ها تولید می‌شود منحصر به فرد بوده، که خوشبختانه در سال گذشته با ورود و تمرکز بیشتر تجار برای بازار رسانی این محصول صادرات کشورمان در این محصول رشد چشم‌گیری داشته است.

وی افزود: سال گذشته ۴۹ هزار و ۸۳۱ تن انواع سیر به ارزش ۳۹ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۵۷۰ دلار صادر شده که نسبت به مدت مشابه ۶۵ درصد در وزن و ۶۴ درصد در ارزش شاهد افزایش صادرات بودیم، حتی در مقاصد صادراتی نیز از ۱۸ کشور خریدار سیر ایرانی به ۳۲ کشور رسیدیم.

لطیفی در خصوص میزان صادرات سیر به تفکیک تازه و خشک توضیح داد: از مجموع سیر تازه و خشک صادر شده، ۲۵ هزار و ۶۴۳ تن به ارزش ۲۰ میلیون و ۱۲۱ هزار و ۹۳۱ دلار، سیر تازه بود که این میزان با رشد ۵۶ درصدی در وزن و ۵۵ درصدی در ارزش همراه شده و تعداد کشورهای خریدار این نوع سیر از ۱۳ کشور به ۱۷ کشور افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: ۲۴ هزار و ۱۸۸ تن سیر خشک نیز به ارزش ۱۹ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۶۳۹ دلار به ۳۲ کشور صادر شده که این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱، رشد ۷۵ درصدی در وزن و ارزش داشته و از ۱۸ مقصد صادراتی نیز به ۳۲ کشور مقصد، افزایش پیدا کرده است.

عراق مقصد نخست صادرات سیر تازه

لطیفی در خصوص مقاصد صادراتی سیر تازه گفت: بیشترین صادرات سیر تازه به عراق با ۱۰ هزار و ۵۹۰ تن انجام شده و پس از آن افغانستان با ۷ هزار و ۹۵۵ تن، روسیه با ۲ هزار و ۹۳۸ تن، پاکستان با هزار و ۹۴۷ تن و ارمنستان ۵۱۲ تن، آذربایجان ۳۷۷ تن، امارات ۳۴۳ تن، ترکمنستان ۳۲۹ تن و هند ۲۸۸ تن بود و کشورهای ازبکستان، گرجستان، کویت، ترکیه، عمان، لبنان، قزاقستان، تاجیکستان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.‌

روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک ایران

دبیر کمیته توسعه صادرات تشکل‌های کشاورزی و روستایی ایران در خصوص مقاصد صادراتی سیر خشک گفت: مقصد اول صادرات سیر خشک در سال ۱۴۰۲، کشور روسیه با خرید ۸ هزار و ۳۱۱ تن بود و بعد از آن کشورهای خریدار سیر خشک ایرانی به ترتیب افغانستان با خرید پنج هزار و ۱۶۵ تن، هند با ۳ هزار و ۸۷۳ تن، عراق با دو هزار و ۵۶۷ تن، پاکستان با هزار و ۲۲۵ تن، گرجستان با ۹۲۶ تن، امارات با ۳۷۳ تن، لبنان با ۳۴۳ تن، سوریه با ۲۳۵ تن، ترکیه با ۱۷۰ تن، ترکمنستان با ۱۵۹ تن، ازبکستان ۱۴۵ تن، اوکراین ۱۱۳ تن، تاجیکستان با ۹۴ تن، ارمنستان با ۸۹ تن، آذربایجان با ۷۵ تن، کویت با ۷۳ تن، آلبانی ۶۶ تن، مالزی با ۴۱ تن، عمان با ۳۷ تن، قزاقستان با ۳۳ تن، سریلانکا و صربستان هر کدام ۲۲ تن، یوگسلاوی با ۲۱ تن، انگلستان با ۶ تن، قطر با ۲.۸ تن، ونزوئلا با ۹۲۹ کیلوگرم، کانادا با ۵۲۵ کیلوگرم، استرالیا با ۴۳۱ کیلوگرم، سوئد با ۱۱۵ کیلوگرم، فرانسه با ۱۰۵ کیلوگرم و ایتالیا با ۸ کیلوگرم بودند.

کد خبر 6100505

دیگر خبرها

  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • کاهش ۳۱ درصدی حوادث ریلی مهم/حوادث درجه یک ۶درصد افزایش یافت
  • افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • رشد ۵ درصدی موالید در شهرستان گناباد
  • افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن